Onze Camping

Dé camping in Belt-Schutsloot

Onze camping in Belt-Schutsloot is voor iedereen! De camping ligt direct aan het meer de Kleine Belterwijde. Hierdoor bent u in een mum van tijd bij het rustgevende en kabbelende water. 

De campingplaatsen

Wij bieden zowel camperplaatsen als ook seizoenplaatsen aan. Bijna alle plaatsen zijn voorzien van water, electra en afvoer. Ook is het mogelijk om met je camper of caravan op een plek aan het water te staan. Aan de steiger kun je dan je eigen boot aanleggen. Huisdieren zijn op een aantal plekken toegestaan, dienen aangelijnd te zijn en worden buiten de camping uitgelaten. Voor bezoekers is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

Voorzieningen

Bij de receptie kunt u fietsen, kano's, sloepen, waterfietsen en sup's huren. Hierdoor kunt u volop genieten van de prachtige natuur.

Voor ovenverse broodjes, verrukkelijke croissants en natuurlijk de vergeten boodschappen kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreid assortiment.

Zwemgelegenheid is er in het meer voor jong en oud volop. Voor de allerkleinsten is er een afgebakend zwemgedeelte met een speelstrandje.

Voor de jeugd is er een tafeltennistafel, een speeltuin, een groot sportveld, waar je o.a. kunt voetballen, basketballen en volleyballen.

In het hoogseizoen kunt u heerlijk relaxen in onze gezellige kantine of op ons terras, welke is voorzien van 2 grote parasols.

Voor gasflessen en campingartikelen kunt u ook bij ons terecht. Verder bieden wij moderne sanitaire voorzieningen. Tenslotte kunt u gebruik maken van onze gratis Wi-Fi spots. 

De dichtsbijzijnde supermarkt bevindt zich in Zwartsluis. Wilt u naar een restaurant, eetcafé of snackbar? Deze zijn op loopafstand (300 tot 400 meter) te bereiken.

Reserveer nu een accommodatie of maak gebruik van onze jachthaven!