Onze Camping

Dé camping in Belt-Schutsloot

Onze camping in Belt-Schutsloot is voor iedereen! De camping ligt direct aan het meer de Kleine Belterwijde. Hierdoor bent u in een mum van tijd bij het rustgevende en kabbelende water. 

De campingplaatsen

Bijna alle plaatsen zijn voorzien van water, electra en afvoer. Ook kunt u, indien mogelijk, gebruik maken van caravanplaatsen direct aan een aanlegplaats.Verder zijn er een beperkt aantal plaatsen waar honden toegestaan zijn. Honden voor bezoekers zijn verboden.

Voorzieningen

Op de camping kunt u fietsen, kano's, sloepen, waterfietsen en SUP huren. Hierdoor kunt u volop genieten van de prachtige natuur. Voor de kids hebben wij een groot sportveld, een speeltuin en een tafeltennis tafel. Verder is er natuurlijk zwemgelegendheid in het meer voor jong en oud! 

In het hoogseizoen kunt u relaxen in de gezellige kantine. Ook verkopen wij gas en campingartikelen. Verder bieden wij moderne sanitaire voorzieningen. Tenslotte kunt u gebruik maken van onze gratis Wi-Fi spots. 

De supermarkt zit in een naast gelegen dorp! Wilt u naar een restaurant, eetcafé of snackbar? Deze zijn op loopafstand (300 tot 400 meter) te bereiken.

Reserveer nu een accommodatie of maak gebruik van onze jachthaven!