Update Corona virus 13-06-'20

 

Wij mogen vanaf a.s. Maandag 15-06-20 weer open met ons sanitair gebouw!!!

De overheid heeft bekend gemaakt dat vanaf 15 juni 2020 de gemeenschappelijke toilet, was en douche gebouwen weer geopend mogen worden!
Dat betekend dat u van harte welkom bent bij ons op de camping en u dus gebruik kunt maken van onze sanitair gebouw! 

Houd u alstublieft wel aan de Corona regelement houd afstand en hou rekening met mekaar.

Verder volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

corona regels

Update Corona virus 27-03-'20

 

Ook de veiligheidsregio IJsselland neemt aanvullende maatregelen om het coronavirus in te dammen. Waar de veiligheidsregio Twente gisteren nog koos voor de sluiting van campings en parken, legt IJsseland campings en parken beperkingen op.

De veiligheidsregio wil geen toestroom van toeristen. Daarom is het alleen toegestaan om in een vakantiewoning te verblijven, mits deze vakantiewoning vaste sanitaire voorzieningen bevat.

Coronavirus indammen

Alle andere vormen van verblijfsrecreatie zijn verboden. De veiligheidsregio doet dat omdat gedeelde sanitaire voorzieningen gesloten worden.
"We treffen de maatregelen met een goede reden: we willen het coronavirus indammen om de gezondheid van mensen zeker te stellen", zegt voorzitter Peter Snijders van de veiligheidsregio IJsseland.

"Een toename van toerisme in onze regio tijdens deze crisis, draagt hier niet aan bij", vervolgt Snijders. "We hebben deze maatregelen
niet licht genomen. Ik begrijp goed dat dit ingrijpende maatregelen zijn voor de campings- en vakantieparken in onze regio en kan alleen maar benadrukken: alleen gezamenlijk kunnen we de strijd met het coronavirus winnen."

Daarnaast is het in de hele regio verboden om met drie of meer personen samen te komen als er geen afstand van anderhalve meter in acht wordt genomen.

Worden de regels niet of onvoldoende nageleefd, dan zal hierop gehandhaafd worden. Snijders is als voorzitter van de  veiligheidsregio bovendien bevoegd om camping's waar de maatregelen niet worden nageleefd, te sluiten.

 

 

 

Corona maatregels

Om het campingseizoen ondanks het Coronavirus te kunnen starten hebben wij een aantal afspraken
op moeten stellen. We hopen dat iedereen zich hier goed aan houdt, dit is het beste voor uw en onze
gezondheid.

 • Vermijd sociaal contact met andere gasten zoveel mogelijk
 • Houdt bij sociaal contact minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
 • Wanneer een gezinslid symptomen heeft als hoesten, niezen en/of koorts, is het hele gezin
 • helaas niet welkom op onze camping.
 • Helaas is het niet mogelijk bezoek te ontvangen van gasten, Indien u deze regel overtreed zullen alle e.v.t. kosten op u verhaald worden!
 • Wij zullen extra aandacht besteden aan schoonmaak en hygiëne over de hele camping.
 • Het sanitair gebouw is Gesloten. Vaste gasten moeten gebruik maken van eigen sanitaire voorzieningen in hun caravan, dit mag wel geledigd worden in het chemische toilet.
 • Onze wasserette is tijdelijk gesloten
 • Wij zijn telefonisch bereikbaar. Indien noodzakelijk komen wij naar kantoor, dan mag er maximaal één persoon tegelijk het kantoor binnen.
 • We vragen u waar mogelijk gebruik te maken van ons pinapparaat
 • De kantine is tijdelijk gesloten

Door bovenstaande afspraken willen we verdere verspreiding van het Corona virus beperken.


We hopen op een prettig campingseizoen voor ons allemaal!